Посети Јавној установи Средњој мјешовитој школи „Данило Киш“ у Будви

У циљу повезивања Наше школе са школама у региону Западног Балкана, четворочлана делегација наше школе: Милош Ђошовић, наставник услуживања, Данијела Протић, наставник математике, Соња Бежановић наставник енглеског језика и др Јелена Спасојевић, директор посетила је ЈУ СМШ „Данило Киш“ у Будви. Повод за посету било је присуство свечаној академији уприличеној поводом дана школе, која је лоцирана у најпознатијој и најпопуларнијој туристичкој дестинацији Црне Горе .

Поред присуства на свечаној академији, која је била изузетно добро посећена, организована и садржајно феноменално конципирана, делегација је потписала Споразум о сарадњи. Такође, договорена је мобилност ученика током маја ове школске године, а први пројекат који ће бити предат за одобрење је „WESTERN BALKANS TOURISM ON THE- GO: UNIVERSIALLY- ACCESSIBLE AND RESPOSIBLE“.

Током тродневног боравка, домаћини су се потрудили да сваки тренутак проведен са њима буде квалитетно осмишљен. Посетили смо школу, манастире „Стањевићи“ и „Прасквицу“, као и Академију за хотелијерство и туризам у Милочару.

За нашу школу ова посета је од великог значаја, пре свега због успостављања сарадње са школом,  и заједничког учествовања у будућим пројектима.