На овој страници можете наћи испитна питања за ванредне ученике по предметима.
- Основи економије 1
- Финансијско пословање 3
- Српски језик и књижевност / ново / ново / ново / ново
- Биологија
- Екологија и заштита животне средине 2023 / ново / ново
- Физичко васпитање
- Грађанско васпитање
- Хемија
- Хигијена
- Историја
- Математика IV степен (туристички техничар, хотелијерско-ресторатерски техничар, кулинарски техничар)
- Математика III степен (кувар, конобар, посластичар)
- Наука о исхрани / Наука о исхрани 2022 / ново
- Исхрана
- Здравствено васпитање
- Здравствена култура
- Познавање робе
- Туристичка географија III и IV разред туристички техничар
- Туристичке дестинације света - изборни предмет (туристички техничар)
- Географија (кувар, конобар, посластичар)
- Географија (туристички техничар, хотелијерско-ресторатерски техничар, кулинарски техничар)
- Општа туристичка географија III разред (изборни - кулинарски техничар)
- Рачунарство и информатика (I разред, II разред) / ново / ново / ново
- Пословна информатика - изборни (II разред) / ново
- Физика (I разред, II разред)
- Економска група предмета
- Хотелијерство
- Основе туризма и угоститељства
- Маркетинг у туризму (IV степен) и Маркетунг у туристичком пословању (V степен)
- Основе туризма и угоститељства
- Филозофија
- Историја уметности
- Ликовна култура (I разред, II разред) / ново
- Ликовна култура - изборни
- Психологија
- Социологија са правима грађана
- Уметничко обликовање
- Основи куварства
- Куварство са практичном наставом (I,II,III,IV разред-кулинарски техничар)
- Националне кухиње
- Куварство (I разред, II разред, III разред)
- Куварство завршни испит
- Услуживање и Услуживање са практичном наставом
- Посластичарство
- Посластичарство завршни испит
- Испитна питања за V степен
- Питања за завршни испит - Куварство III степен
- Питања за матурски испит - Куварство IV степен
- Предузетништво
- Енглески језик
- Агенцијско и хотелијерско пословање / ново
- Пословна комуникација / ново
Мејлове професора за консултативну наставу можете погледати кликом овде.
