Обележавање школске славе - Светог Саве

Непрекидно од 1991. године, Школа обележава своју славу у друштву гостију који су значајно допринели рад Школе, пензонера, запсолених, ученика и чланова Школског одобра.

Ове године обележавање славе је започело химном Светог Саве коју је оптевала Анастасија Јовковић ученица 4/1 одељења. Затим се приступило резању славског колача. Овогодишњи колачар Ђорђе Макуљевић са својим сином био је колачар. Након сечења славског колача, ученице Анастасија Јовковић и Јелена Пецић казвањем „Наше слово о Светом Сави“, а Теодора Јелић је певањем „Ко удара тако позно“ подсетили све присутне на лик и дело светитеља кога прослављамо.

Директор школе др Јелена Чеперковић је поздравила све присутне, захвалила се за долазак и искористила прлику да се захвали запосленима који су у 2023. години навшили јубиларни број година радног стажа. У 2023. години петоро запослених је добило статус пензионера, па је ово била прилика да им се директорка захвали за радни век проведен у Школу.

Уследила је свечана вечера са музичким програмом, коју су припремили ученици одељења 4/3 са својим наставницима а послужили ученици одељења 4/2 са својим наставницима.