Nagrada-Najpartner hotelske industrije za 2014. godinu

 

U prostorijama Pivredne komore Srbije 28.11. 2014. godine, održan je XI forum hotelijera Srbije i predstavnika struke. U okviru ovog foruma, dodeljena su priznanja najuspešnijima, a među nagrađenima našla se i naša škola koja je ponela priznanje Najpratner hotelske industrije za 2014. godinu u oblasti obrazovanja.

U okviiru dodele prizanja, učenici i nastavnici su izuzetnim nastupom prezentovali školu i Vrnjačku Banju izvođenjem igrokaza- trodnevni turistički aranžman za grupu stranih turista u Vrnjačkoj Banji, pripremanjem nesvakidašnjih mešavina od pića- koktela i izuzetnim zalogajima hrane upakovanim za posetioce ovog foruma kojih je bilo oko 200.
Prizanje je primila direktor škole Jelena Čeperković, koja je sa nastavnicima Biljanom Kljajić, Malinom Đođević, Daliborom Miodragovićem, Stanojem Mihajlovićem, Nemanjom Milosavljevićem, Milankom Milosavaljević i Natalijom Zibrovom Đurakić i učenicima učesnicima i pobednicima GATUS-a, priredila nesvakidašnji prizor za učesnike foruma između kojih su bili i ambasadori sedam arapskih zemalja i princ i princeza Karađorđevići.

pk2

pk1