У четвртак 13.10.2022 у школи се одржала радионица MasterClass.
Дошли су представници компаније Дијамант, агенције и проф. Здравко Гавриловић. Најпре су се обратили представници компаније, а потом проф. Здравко је одржао мотивациони говор и теоријски увод у мастер класс и почетак практичног дела – израда и сервирање посластице ХЛАДАН ПИРИНАЧ СА ВОЋЕМ, где је у припреми заједно са професором учествовало пет ученица` наше школе смер посластичар III/7 oдељење, две ученице из А групе и три ученице из Б групе.
Из А групе су учествовале:
- Которчевић Анита
- Крстић Анђела
А из Б групе су учествовале:
- Шеклер Аница
- Плашић Катарина
- Томић Јања
Након завршетка мастер класса, ученице су приступиле самосталној изради посластице „Савремени десерт са мусом од беле чоколаде“. Припрема је била временски ограничена и потом је наступило финално оцењивање од стране проф. Здравка.
Три ученице Б групе су победиле и учешћем на такмичењу „Млади посластичар“ у Београду представљаће нашу школу.