Награда-Најпартнер хотелске индустрије за 2014. годину

У просторијама Пивредне коморе Србије 28.11. 2014. године, одржан је XI форум хотелијера Србије и представника струке. У оквиру овог форума, додељена су признања најуспешнијима, а међу награђенима нашла се и наша школа која је понела признање Најпратнер хотелске индустрије за 2014. годину у области образовања.

У оквииру доделе призања, ученици и наставници су изузетним наступом презентовали школу и Врњачку Бању извођењем игроказа- тродневни туристички аранжман за групу страних туриста у Врњачкој Бањи, припремањем несвакидашњих мешавина од пића- коктела и изузетним залогајима хране упакованим за посетиоце овог форума којих је било око 200.
Призање је примила директор школе Јелена Чеперковић, која је са наставницима Биљаном Кљајић, Малином Ђођевић, Далибором Миодраговићем, Станојем Михајловићем, Немањом Милосављевићем, Миланком Милосаваљевић и Наталијом Зибровом Ђуракић и ученицима учесницима и победницима ГАТУС-а, приредила несвакидашњи призор за учеснике форума између којих су били и амбасадори седам арапских земаља и принц и принцеза Карађорђевићи.

pk2

pk1