Upis 2020


Poštovani učenici i roditelji,

Upis u prvi razred Ugostiteljsko-turističke škole sa domom učenika možete izvršiti 9. ili 10.07.2020. godine u periodu od 8.00 do 15.00 sati dolaskom u školu ili elektronskim putem.

Konkurs za prijem dokumenata za Dom učenika je od 8. do 20.07.2020. godine. Svi zainteresovani za smeštaj u Domu treba da predaju dokumenta u navedenom terminu od 8.00 do 15.00 sati u kancelariji vaspitača u Domu učenika.

Dobro došli!

Takmičenje Konjic Food Fest 2019

Po deseti put u Konjicu se održava festival hrane, ove godine on je bio od 1-4. oktobra na Sajmu u ovom gradu. Kao prateće dešavanje sajma jeste takmičenje učenika sredih škola u pripremanju jela od neretvanske pastrmke.

Konjic 2019
Dva učenika, nastavnik i direktor škole su činili ekipu Škole. Drugog dana sajma u boksevima pred mnogobrojnom publikom takmičili su se učenici iz škola bivše SFRJ.
Ekipa naše škole nastupala je prva, ali to nije bio problem da na kraju i završe na prvom mestu i da osvoje nagradu sveukupnog pobednika.
Učenici su Tešović Stefan i Antić Lazar, njihov mentor je Milanka Milosavljević, nastavnik kuvarstva.
Trećeg dana sajma održan je okrugli sto sa temom „Balkanske velike porcije, kako ih smanjiti a ne izgubiti autentičnost“.
Okrugli sto je vodila Jelena Spasojević, direktor Škole.

                                                                                                                                                                                         D i r e k t o r

                                                                                                                                                                                    Jelena Spasojević