Upis 2020


Poštovani učenici i roditelji,

Upis u prvi razred Ugostiteljsko-turističke škole sa domom učenika možete izvršiti 9. ili 10.07.2020. godine u periodu od 8.00 do 15.00 sati dolaskom u školu ili elektronskim putem.

Konkurs za prijem dokumenata za Dom učenika je od 8. do 20.07.2020. godine. Svi zainteresovani za smeštaj u Domu treba da predaju dokumenta u navedenom terminu od 8.00 do 15.00 sati u kancelariji vaspitača u Domu učenika.

Dobro došli!

Eksterno vrednovanje

Najviša moguća ocena - četvorka!

U periodu od 19-21.novembra, Ugostiteljsko-turistička škola sa domom učenika u Vrnjačkoj Banji je vrednovana od strane eksternih evaluatora Školske uprave Kraljevo a na osnovu rešenja Ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Pet evaluatora su vrednovali sedam ključnih oblasti u Školi. Tokom vrednovanja, evaluatori su posetili 32 časa, obišli sve objekte u sastavu škole, posetili ugostiteljske objekte gde učenici obavljaju praktičnu i blok nastavu.

Takođe, evaluatori su vrednovali svu pedagošku i ostalu dokumentaciju koja daje podatke o kvalitetu rada škole. U nizu provere kvaliteta, evaluatori su obavili intervju sa članovima Školskog odbora, direktorom, pomoćnicima direktora, sekretarom, računovodstvenom službom, bibliotekarima, stručnim saradnicima, učenicima, roditeljima i nastavnicima.

Nakon tri provedena dana u školi, i provere svih aspekata školskog života evaluatori su upravi škole saopštili ocenu, ona je najviša moguća- četvorka.

U toku je izrada detaljnog izveštaja nakon ove posete.