HomeVesti12.Međunarodni sajam obrazovanja - Putokazi

            U periodu od 6.-8.03.2017.god na Novosadskom sajmu održan je 12. međunarodni sajam obrazovanja "Putokazi". Poziv od Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja da učestvuje na sajmu dobila je i naša Škola (ukupan broj pozvanih škola je bio 10). Akcenat sajma ove godine bio je na dualnom obrazovanju, mogućnostima unapređenja i razvijanja saradnje škola, fakulteta  i privrede, prednostima za učenike, kao i načinima realizacije takvog obrazovanja u školama u Srbiji, uz prikaz do sada postignutih rezultata.


          Na ovom sajmu školu su predstavljali: Jelena Čeperković-direktor škole, Bojan Bučukar-upravnik doma učenika, Stanoje Mihajlović-organizator praktične nastave, Biljana Kljajić i Danijela Rsovac-nastavnici usluživanja, Dalibor Miodragović i Miroljub Glidžić-nastavnici usluživanja, Dejan Janjić - nastavnik poslastičarstva kao i učenici: Magdalena Jevđić, Jovana Vranić, Nikola Gligorijević, Aleksa Petrović, Aleksandar Miodragović, Tijana Milosavljević i Danijela Milenković.
Štand naše škole posetio je i pomoćnik Ministra prosvete za srednje obrazovanje i tom prilikom razgovara sa učenicima i nastavnicima naše škole.

 
Redizajnirao Serbian Design Studio