HomeVestiZlatno priznanje u Ljubljani

Na 28. Sajmu turizma u Ljubljani, u sredu 1.februara, u organizaciji Turističkog Saveza Slovenije, upriličen je 14-ti po redu Međunarodni festival turističkog preduzetništva za srednjoškolce, pod nazivom „Više znanja za više turizma“.

U konkurenciji od 43 škole iz Slovenije, Italije, Crne Gore, Bosne i hercegovine i Srbije, Ugostiteljsko-turistička škola iz Vrnjačke Banje, je po odluci petočlanog žirija, osvojila Zlatno priznanje u tri kategorije: pisanom radu na temu „Potujem, torej sem“, izrađenom promocijskom spotu i prezentovanju virtuelnog turističkog proizvoda, od 10-16h, u hali C, Ljubljanskog sajma.

Osnovna svrha projekta je promovisanje integracije formalnog obrazovanja, stečenog u školi i razvijanja kreativnosti i preduzetništva srednjoškolaca na području turizma.

Učenici , Magdalena Jevđić, Marko Milojević, Jovana Vranić, Tamara Đurđević, Milica Aleksić i Ivana Trnavac, su se predstavili projektom pod nazivom „ Leto u ritmu muzike“ u okviru kojeg su, pored predstavljanja turističke ponude Vrnjačke Banje, akcenat stavili na jednu od najmasovnijih muzičkih manifestacija u Srbiji, koja se već deset godina održava u Vrnjačkoj Banji u avgustu mesecu a to je Lovefest- festival elektronske muzike. Obzirom da je reč o turističkim tehničarima, oni su ovom prilikom predstavili svoj trodnevni turistički aranžman namenjen mladima i svima koji se tako osećaju, a koji bi se realizovao u periodu održavanja pomenute manifestacije.

 Na sledećem linku pogledajte tekst o takmičenju u časopisu Lipov list (naša škola je na strani 19)  http://www.youblisher.com/p/1722294-Revija-Lipov-list-februar-2017/

slo1

slo2

slo3

slo4

slo5

slo6

slo7

 
Redizajnirao Serbian Design Studio